Bjelanjke istući u čvrsti snijeg, pa potom dodati i šećer i ocat te miksati dok ne bude čvrsto.
Veliki lim od pećnice obložite papirom za pečenje i premažite uljem da se kore ne zalijepe te smjesu bjelanjaka ravnomjerno razmažite po limu.
Beze kore pecite na 150°C točno sat vremena dok malo ne potamne.
Pečenu koru odvojiti od papira i prerezati uzduž duže stranice na tri jednaka dijela.
Krema
Žumanjke, šećer i vanilin šećer miksati dok ne posvjetle. Potom postepeno dodati brašno, gustin i mlijeko.Kuhati u loncu na pari oko 10-15 minuta.
Kada se krema ohladi dodajte joj izrađeni maslac.
Od slatkog vrhnja umutite šlag, a voće nasjeckajte na komadiće te banane poškropite limunovim sokom da ne potamne.
Na pladanj slagati prvo jednu koru, trećinu žute kreme, kivi, šlag. Potom druga kora, druga trećina žute kreme, jagode pa šlag. I na kraju treća kora, ostatak žute kreme, banane i šlag.
Kolač možete raditi i tako da radite sa dvije beze kore. U tom slučaju pomiješajte voće, npr. jagode i kivi, ili jednostavno izbacite jednu vrstu voća. U tom će slučaju kolač biti potpuno istog okusa, samo malo niži i možda prikladniji za rezanje na kocke.