Prije same izrade biskvita nauljite vaš kalup, a pećnicu ugrijte na 180°C.
U jednoj posudi pomiješajte sve suhe sastojke.
Maslac i šećer dobro izradite u drugoj posudi s mikserom te dobivenoj smjesi dodajte vaniliju i jaje.
Sada naizmjence dodajte jogurt i suhe sastojke te miješajte dok ne dobijete kompaktnu smjesu.
Kavu prelijte s vrućom vodom i dodajte na samom kraju u smjesu kao i komadiće čokolade.
Biskvit izlijte u kalup i pecite na 180°C nekih 55 minuta (ovisno o jačini vaše pećnice).
Izvadite ga te ohladite i prelijte čokoladnim preljevom kojeg ste napravili tako da ugrijanim vrhnjem prelijete komadiće čokolade i miješate dok se sve lijepo ne poveže.
Kao što vidite iz mojeg presjeka kolača mi ga nismo uspjeli ohladiti već smo ga rezali još toplog. Miris i okusi ovog toplog kolača su fantastični!