Četiri bjelanjka s prstohvatom soli izradite mikserom da se zapjeni te smjesi dodajte šećer i miksajte dok ne dobijete čvrsti snijeg.
Sada lagano rukom umiješajte lješnjake i brašno te istresite smjesu u podmazan kalup.
Biskvit pecite cca. 15 minuta na 190°C, izvadite i ohladite. Na ovaj način napravite 3 biskvita.
Žuta krema
Žumanjke, šećer, 200 ml mlijeka i gustin dobro izradite mikserom i ostavite sa strane dok ne zakuha ostatak mlijeka.
Sada vruće mlijeko ulijte prvo u smjesu žumanjaka i dobro promiješajte te sve ponovo ulijte u posudu i vratite na vatru te kuhajte dok se krema ne zgusne.
Ugasite vatru i kremi dodajte natrganu bijelu čokoladu i miješajte dok se čokolada ne otopi.
Kremu prekrijte s prozirnom folijom i ostavite da se ohladi.
Maslac posebno izradite mikserom kao i slatko vrhnje koje izradite u drugoj posudi u šlag.
Kada se krema ohladila prvo je izmiksajte te joj dodajte prvo maslac, a zatim na kraju rukom lagano umiješajte šlag.
Bijela krema
Izradite šlag od slatkog vrhnja i pomiješajte s ABC sirom.
Postupak slaganja
Obje kreme prvo podijelite na 3 dijela.
Biskvit obložite prstenom za torte i premažite prvo žutom kremom, pa bijelom kremom i posipajte nasjeckanim lješnjacima.
Na taj način napravite sva tri biskvita i tortu ukrasite prema vlastitoj želji.
Dobro je ohladite prije rezanja i serviranja, najbolje preko noći.