Prepržite lješnjake i isjeckajte ih na krupnije komadiće te ih pravilno rasporedite na dno kalupa.
Bjelanjke i šećer dobro izradite mikserom u čvrsti snijeg pa mu lagano dodajte brašno, dobro promiješajte i prelijte preko lješnjaka.
Biskvit pecite u zagrijanoj pećnici na 180°C oko 15 minuta, malo ga ohladite i preokrenite na pladanj tako da sloj lješnjaka bude prema gore i ostavite da se dobro ohladi.
Premažite ga nutellom preko koje poslažite krupno izlomljene kekse te stavite ponovno oko biskvita prsten za torte.
Krema
800 ml mlijeka stavite kuhati s 100 g šećera, a u ostatku mlijeka dobro razmutite žumanjke, gustin i puding.
Prelijte prvo ovu smjesu sa vrućim mlijekom te sve vratite u lonac i kuhajte dok se krema ne zgusne. Ostavite kremu da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Za to vrijeme vi izradite mikserom maslac sobne temperature i šećer u prahu te dodajte ohlađenoj kremi i dobro izmiksajte.
Kremu podijelite na dva dijela i u jedan dodajte 100 g nutelle te dobro promiješajte.
Preko keksa izlijte prvo žuti, a onda i tamni dio kreme te ostavite preko noći da se dobro stisne.
Tortu drugi dan ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i preostaje vam samo uživati u njenim okusima!