Mikserom dobro izradite omekšali maslac, šećer i naribanu limunovu koricu te umiješajte postepeno jedno po jedno jaje.
Sada smjesi možete dodati jogurt te na samom kraju brašno pomiješano s praškom za pecivo.
Pećnicu ugrijte na 180°C, a biskvitnu smjesu ulijte u papirom obložen kalup za torte promjera 24 cm.
Kolač stavite peći nekih 25 minuta dok se ne stvori lagana korica, brzo ga izvadite i po njemu poslažite voće koje ste odabrali za izradu ovog kolača. Voće možete staviti i odmah prije pečenja, ali velika je vjerojatnost da će vam potonuti u biskvit tako da se ne bi vidjeli komadići voća na pečenom kolaču koji ga čine ljepšim.
Vratite ga u pećnicu i pecite još nekih 20 minuta dok ne dobije lijepu zlatnu boju.
Malo ga ohladite prije serviranja i poslužite posipanog šećerom u prahu ili uz tučeno slatko vrhnje.