Koristila sam listove već razvaljanog lisnatog tijesta koje sam izrezala okruglim kalupom, pritisnula još jednu unutarnju kružnicu sa čašom, ali ne do kraja i rubove premazala jajetom.Sredinu kruga tijesta izbodite vilicom i pecite na 200°C dok ne dobije lijepu zlatnu boju. Ako se sredina tijesta dignula lagano je pritisnite čašom da dobijete udubljenje za kremu.Košarice ostavite da se dobro ohlade.
Krema
Sve sastojke kreme dobro izradite mikserom i napunite ohlađene košarice. Možete koristiti vrećicu za kreme s ukrasnim nastavkom ako želite da vam košarice ljepše izgledaju.
Džem od malina
Na laganoj vatri prokuhajte maline i šećer dok ne dobijete gustu smjesu kojom ćete preliti košarice. (Ako niste zadovoljni gustoćom džema zgusnite ga s malo gustina.)
Preko kreme prelijte džem i vaše košarice ukrasite s voćem, tostiranim bademima i šećerom u prahu.