Zamijesite tijesto i razvaljajte ga u kalup za tart četvrtasti ili okrugli (morate obložiti i stijenke kalupa).
Prekrijte tijesto s pek papirom na koji stavite dvije šake graha i pecite ga na "slijepo" oko 15 minuta na 190°C, zatim maknite grah i papir te pecite dalje dok ne porumeni.
Ostavite ga da se ohladi dok napravite kremu.
Krema
Ugrijte vrhnje i prelijte preko komadića čokolade.
Kada se čokolada otopila dodajte Nutellu i sve skupa dobro promiješajte.
Kremu prelijte preko ohlađene podloge od tijesta te ostavite da se ohladi i stisne.
Meringa
Na pari prvo lagano rukom miješajte sastojke dok ne postignete temperaturu od 70°C.
Maknite smjesu s izvore topline i izradite bjelanjke mikserom dok ne dobijete snijeg sa čvrstim sjajnim vrhovima.
Meringu premažite preko čokoladnog punjenja i ukrasite prema želji.