Dobar je osjećaj uživati u ovom kolaču dok tijesto od tisuću listića lagano hrska, baršunasta krema miluje vaše nepce. To je kolač koji uvijek prvi nestaje sa stola. Jednostavan, ali ipak poseban. Probajte ga i vi!
1000 listića
Priprema 30 minutes
Kuhanje / pečenje 30 minutes
Ukupno vrijeme 1 hour
Sastojci
- 4 lisnata tijesta kupovna već razvaljana
Krema
- 2 pudinga od vanilije
- 600 ml mlijeka
- 5 žlica šećera
- 500 ml slatkog vrhnja
Upute
- Ispecite 4 lisnata tijesta i ostavite da se ohlade.
- Skuhati kremu, prekriti prozirnom folijom i ohladiti.
- Slatko vrhnje izmiksati i umiješati lagano u kremu.
- Premažite kremom svaku koru (završite s kremom).
- Od svake kore prije nanošenja kreme odrežite 2 centimetra tijesta pa na vrh kolača izmrvite te komadiće i naribajte bijelu čokoladu.
Dobar tek i uživajte!
Ostavi komentar